День безпечного Інтернету!

2021-02-09

/Files/images/изображение_viber_2021-02-10_15-23-43.jpg Адміністрація закладу

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Практичним психологом нашої школи Курочкою Оксаною Володимирівною було проведено годину спілкування з учнями 5 класу «Безпека в Інтернеті». Під час бесіди діти розширили й поглибили свої знання про безпечний Інтернет. Також вдалося розвинути в дітей уважність, спостережливість, пам’ять, виховати любов до родини, навколишнього світу, етичне спілкування між товаришами, дорослими та молодшими друзями. Учнями було розроблено поради по використанню безпечного Інтернету та його ресурсів.

Вчителем інформатики Іванчук Оленою Леонідівною з учнями 6 класу було проведено заняття « Я знаю як поводитись в Інтернеті». Учні 8-9 класів провели квест «Безпека в Інтернеті», під час якого виконували різноманітні завдання, розшифровували повідомлення та проходили тестування. Учні 10-11 класів підготували памятки про ресурси Інтернету , які безпечно використовувати для розваг та навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi