Срібний дзвоник кличе в літо

2020-05-22

/Files/images/IMG_3561.JPG

Цього року навчальний рік діти завершили так і не повернувшись за шкільні парти. Не пролунав уже звичний останній дзвоник у стінах рідної школи. Сумно якось і незвично…Але, незважаючи на обставини, які, на жаль, склалися в усьому світі, педагогічний колектив і учні все одно відчувають близькість своїх сердець, почуття єдиної родини, єдність думки, любов і настання літніх канікул.

Сьогодні, 22 травня 2020 року, через інтернет-мережі класні керівники привітали своїх учнів, відзначили успіхи, досягнуті у навчанні, і побажали дітям міцного здоров’я, сонячних днів, теплого радісного літа. А також наголосили своїм вихованцям про те, з яким нетерпінням весь педагогічний колектив очікує на зустріч з ними восени.

Нехай цього дня малиновий дзвін пролунає у серці кожного з нас, нехай нагадає нам про ті чудові моменти, які були прожиті протягом навчального року у стінах школи, про друзів, від яких завжди відчували підтримку, про вчителів, які подарували свої знання, щирість серця і тепло душі. Зі святом усіх нас! До зустрічі Першого вересня!

Якобчук Л.В., заступник директора з виховної роботи/Files/images/IMG_3566.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi