• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття головної новорічної ялинки

Відкриття головної новорічної ялинки

2019-12-19

/Files/images/IMG_2321.JPG

Відкриття головної новорічної ялинки

19 грудня, у День Святого Миколая, на території Садової ЗОШ І-ІІІ ступенів засяяли яскраві вогники головної ялинки села, а разом із ними стартували Новорічні та Різдвяні свята.

Зі словами вітання та побажаннями здоров’я, миру і добра до односельців звернулися Отець Валерій, заступник міського голови Семененко Анатолій Михайлович, директор Садової ЗОШ І-ІІІ ступенів Денисенко Галина Гаврилівна.

Усі присутні почули, як прийшло до нас це світле і радісне свято Миколая. Звучали вірші від вихованців дитячого садка та учнів школи, у яких прославляли Святого Миколая та його діяння, лунали хороводні пісні.

Після урочистого запалення святкової ілюмінації розпочалося обдаровування дітей новорічними подарунками. Панувала радісна, святкова і незабутня атмосфера. Кожен із присутніх повернувся у свої домівки з приємними враженнями та почуттям вдячності організаторам свята.

Хочеться вірити, що відкриття у свято Миколая Чудотворця головної ялинки села стане доброю традицією, до якої щороку приєднаються всі жителі села. Адже самого цього свята, переповненого мріями та очікуванням справжнього дива, з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. /Files/images/IMG_2341.JPG/Files/images/IMG_2328.JPG/Files/images/IMG_2322.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi