Ярмарок милосердя

2019-12-12

/Files/images/IMG_2167.JPG

Ярмарок милосердя

За ініціативи адміністрації Садової ЗОШ І-ІІІ ступеніворганізували шкільний ярмарок добра і милосердя, який проходив під гаслом «Подаруй часточку серця ».

Сьогодні, 12 грудня 2019 року, в школі було організовано благодійний солодкий ярмарок по збору коштів для придбання подарунків дітям з особливими потребами до Дня Святого Миколая.
Щиро вдячні всім, хто готував, продавав, купував. Приємно, що всі класи дружно відгукнулись і взяли активну участь у ярмарку.

У цей непростий для країни час школярі пам’ятають про важливість духовних цінностей. Учні зі співчуттям та переживанням ставляться до таких людей, саме тому і організували ярмарок, щоб зібрати кошти та порадувати подарунками від Миколайчика своїх ровесників.

У ярмарку брали участь учні 1 - 11 класів та їхні батьки. Підготовка до свята тривала кілька днів. Батьки разом із дітьми приготували різноманітні вироби : торти, печиво та безліч інших смаколиків.
Із великою любов’ю і почуттям відповідальності поставилися до проведення цього заходу адміністрація, класні керівники, батьки, учні школи. Коридор школи перетворилася на торговельний павільйон, парти були переповнені різним товаром. Ніхто не залишився осторонь. Не залишив ярмарок байдужим нікого. Школярі завзято торгували своїми товарами, припрошували та закликали покупців придбати смаколики.

Гарними покупцями виявилися учні школи, адміністрація, вчителі, техпрацівники, односельці.

Звичайно, зібрана сума не занадто велика, але ми щиро сподіваємося, що наші подарунки принесуть дітлахам неймовірну радість.

Ми вважаємо, що ще не раз проведемо ярмарок милосердя, подаруємо часточку свого серця тим, хто її потребує, адже наші серця завжди відкриті для добрих, благодійних справ.

Автор ЗДВР Якобчук Л.В./Files/images/IMG_2168.JPG

/Files/images/IMG_2178.JPG/Files/images/IMG_2180.JPG/Files/images/IMG_2175.JPG/Files/images/IMG_2173.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi