Тиждень Доброти та Милосердя

2019-11-15

/Files/images/IMG_1987.JPG

Тиждень Доброти та Милосердя

Із 11 по 15 листопада у нашій школі проходив Тиждень Доброти та Милосердя. До його проведення активно долучалися всі учні та вчителі. Безліч гарних позитивних заходів організували школярі для своїх друзів та однокласників.

Так, наприклад, класні керівники провели уроки доброти для учнів молодших класів «Не будьте байдужими».Для учнів середньої ланки було організовано акції: "День обіймів", "День компліментів", "День подяк", встановлено "Торбину добрих побажань», у класах було проведено виховні години «Добро починається з тебе».

Особливим моментом тижня стала акція «Долоньки доброти» , яка поєднала всіх учнів у велику сім’ю, де панує тепло і доброта.

Учні 9 класу ( наші молодші випускники) залишили на шкільній території добрий слід – висадили дерева Добра./Files/images/IMG_1922.JPG/Files/images/IMG_2009.JPG

Під час тижня була проведена велика робота. І нам здається, що частина доброти залишилася у серцях наших вихованців. Цими заходами ми хотіли довести, що кожна людина повинна поспішати робити добро. Не бути байдужими до чужого горя, завжди надавати допомогу нужденному, бути уважними до проблем тих, хто поруч з нами.

Тож давайте робити добро і словом, і ділом постійно! Цим ми зігріємо людські душі, серця, а вони від цього стануть щасливішими!

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi