Єдиний скарб у тебе – рідна мова

2019-11-08

/Files/images/IMG_1903.JPG

9 листопада вся Україна відзначає важливе свято – День української писемності та мови. Учні Садової ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з учителями української мови та літератури ретельно готувалися до цього дня.

Цьогоріч дійство організовували семикласники. У школі відбулася святкова лінійка «Єдиний скарб у тебе – рідна мова» для 5-11 класів. Учні розповіли про тернистий шлях нашої мови, історію її виникнення та розвитку. Читці декламували вірші, акцентуючи увагу своїм виступом на важливості української мови в сучасному житті. Від ансамблів учнів 5 та 7 класів прозвучали пісні про рідну Україну, про милозвучність її мови.

Завершальним акордом свята став квест до Дня української писемності та мови. Цікаві завдання сприяли розвитку кмітливості у дітей, згуртованості, відповідальності.

Українська мелодія запалила своєю енергетикою весь зал. Свято рідної мови вдалося змістовним та цікавим. Учні ще раз переконалися, що рідна мова – це «мова єднання», братньої любові та поваги, взаємопідтримки й розуміння./Files/images/IMG_1906.JPG

/Files/images/IMG_1907.JPG Автор ЗДВР Л.В.Як/Files/images/IMG_1908.JPGобчук

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi