• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Цікавий та захоплюючий тиждень англійської мови

Цікавий та захоплюючий тиждень англійської мови

2019-02-18

/Files/images/nova/ooIE3HNRIc0.jpg

Тиждень англійської мови у Садовій ЗОШ І – ІІІ ступенів проходив з 11 по 15 лютого 2019 року. Відповідно до плану тижня 12 лютого відбулося відкриття предметного тижня. Відбувся конкурс постерів англійською мовою по темам, які вивчають класи. В кінці дня був проведений тренінг для учнів 9 – 11 класів з підготовки до ДПА та ЗНО. Учні початкових класів розучували англійські пісні та малювали до них ілюстрації. У вівторок, 13 лютого, відбувся конкурс малюнків «Моя улюблена англійська літера» для учнів початківців. Учні 3 – 4 класів були у захваті від квест-гри «Весела англійська». Цікавинкою тижня став вечір в англійському кафе «Forward» для учнів 9 – 10 класів. За чаюванням старшокласники мали змогу переглянути фільми мовою оригіналу, подорожувати Британією, обговорити, тим самим практикуючи свої комунікативні навички. Справжнім сюрпризом став захід присвячений Дню закоханих 14 лютого. Учні виготовляли листівки англійською мовою, які вивчають та вкидали в поштову скриньку, також діти малювали плакати до свята. Доречним було в цей день і декламування віршів англійською мовою про кохання.

Хочу відмітити учнів 7 класу Аничку Івасенко, Катерину Орлову, Анастасію Сінькевич у конкурсі «Намалюй історію». В останній день тижня іноземної мови відбувся інтелектуальний конкурс «The cleverest» для учнів 6 – 7 класів, і показавши знання не лише з англійської мови, а й з літератури, географії. Метою заходу було навчити учнів сприймати й розуміти іншомовне мовлення на слух, розвивати вміння спілкуватися.

Такі учня, як Зінченко Божена, Пузочов Денис, Матвійчук Андрій, Хілько Анастасія показали знання з англійської граматики. Перемогли найрозумніші і нагороджені грамотами.

Тиждень був цікавим, пізнавальним та насиченим різноманітними подіями, які сприяють розвитку інтересу учнів до вивчення англійської мови.

/Files/images/nova/ZPmr1o6mqbI.jpg

/Files/images/nova/rHJeaA36jEc.jpg

/Files/images/nova/v0wO0qUzrgo.jpg

/Files/images/nova/rzazskvtIIE.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi