Дні безпеки дорожнього руху

2018-11-16

/Files/images/a/myZetHb_cNk.jpg

Традиційно на початку осені в містах і селах країни проводяться профілактичні заходи щодо забезпечення безпеки маленьких пішоходів дорогою до школи. Адміністрація нашої школи та класні керівники приділили необхідну увагу питанням безпеки школярів та учнів на дорогах.

Усі профілактичні заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму за тематикою «Увага! Діти – на дорозі!» проводилися з метою широкого залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху а також привернення уваги до проблеми безпеки дітей на дорозі.

Учні 1 – 7 класів взяли активну участь у виставці малюнків «Мій кращий друг – безпечний рух».

Класні керівники провели бесіди зі своїми вихованцями «Безпека на дорозі – безпека життя», «Подорож до країни дорожніх знаків», «Пам’ятаємо правила дорожнього руху», «Це повинен знати кожен»

Між учнями 10 – 11 класів педагог-організатор Безик Т. А. провела дискусійні перерви «Безпека на дорозі»

Також проведені класні виховні заходи в 1 – 4 класах «Безпечна дорога до школи», які були цікавими та змістовними, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

На уроках основ здоров’я була проведена вікторина «Дорожня грамота».

Проведення заходів показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

/Files/images/a/OMopYeks2Rg.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi