• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято нового навчального року у новій українській школі

Свято нового навчального року у новій українській школі

2018-09-03

/Files/images/1veresnya/-XWLRxLSi78.jpg

Гарний настрій, веселі посмішки і тепла родинна атмосфера панували сьогодні на подвір’ї Садової ЗОШ І –ІІІ ступенів. У цей день наша школа привітно відчинила двері для усіх дітей та їхніх батьків, запрошуючи на свято. Радісні зустрічі з однокласниками і вчителями, зворушливе відчуття від самого усвідомлення, що ти йдеш до школи, а потім на уроки… Стривожені і заклопотані батьки та бабусі з дідусями – все це зігріває і надихає дитячі серця школярів. Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для дітей і вчителів перший день осені стає початком сходження до вершин країни Знань. Особливо хвилюючим цей день став для 20 першокласників та їх першої вчительки Сороки Любові Сергіївни. Саме вони були у центрі уваги. Маленькі, трохи розгублені та невпевнені вони крокували назустріч новому шкільному життю. Разом з учнями 11 класу маленькі першокласники заклали «фундамент» нової української школи.

Нам дуже приємно , що до нас завітали почесні гості – голова Баришівської районної ради – Гуменюк В.А., в.о. Садівського сільського голови – Коркач Л.А.

Кожен із запрошених гостей вітав школярів та вчителів з початком нового навчального року і бажав учням високих досягнень у навчанні, а вчителям – терпіння, наснаги і здоров’я.

Свято промайнуло на одному подиху.

Урочистості з нагоди святкування початку нового навчального року закінчилися веселим закличним шкільним дзвоником.

/Files/images/1veresnya/ITp-v33-fos.jpg

/Files/images/1veresnya/t2cxqTB7_Do.jpg

/Files/images/1veresnya/nSypZmAku-U.jpg

/Files/images/1veresnya/7r0d_GnTHes.jpg

/Files/images/1veresnya/MclqADrWapI.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi