ЦІкаве новорічне свято

2018-01-02

/Files/images/ng/nd7jQO0x3jQ.jpg

Весело і цікаво пройшло новорічне свято для учнів 5 – 11 класів Садової ЗОШ І – ІІІ ступенів. В шоу-програмі «Хто зверху?» змагались команди «Снігуроньки» та «Дідусі Морози». У цікавих конкурсах «Збери літери», «Відгадай, хто я», «Чоловік чи жінка?», «Математичний», «Відгадай мелодію», «Обмін ролями» з захопленням брали участь обидві команди, капітанами яких були справжні Дід Мороз та Снігуронька (учні 11 класу – Сайківський О. та Цуран С.) Майстерно провели змагання та конкурси ведучі свята учні 11 класу Саливон В., Громенко Н., учениця 10 класу – Маховська М.

Кожен класний колектив підготовив новорічне привітання для всіх учасників свята: звучали пісні, виконувались різножанрові художні номери – сценки, усмішки, замальовки з шкільного життя.

Глядачі мали можливість взяти участь в новорічних конкурсах «Улюблене число», «Один зайвий», «Новорічний алфавіт», «Вікторина Баби Яги».

Найсправедливіші судді – батьки учнів школи – визначили переможця – команду «Дідусі Морози», від яких команда «Снігуроньки» відстала лише на один бал. А загалом – перемогли веселощі, радість, задоволення від свята. І діти, і дорослі впевнені, що новий 2018 рік неодмінно принесе з собою: душевне тепло і гармонію в кожну сім’ю; здоров’я – як найбільший скарб; удачу – щоб щастило весь рік у всьому; любов – щоб серце наповнилося ніжністю і милосердям!

/Files/images/ng/YBJgC7aBoAs.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi