Фестиваль "Повір у себе"

2017-12-14

/Files/images/matematika/f0Colkmxuy8.jpg

Діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни. Ми їх любимо, виховуємо, дбаємо про їх здоров’я та майбутнє. Вони всі рівні у своїх правах, але можливості у них різні. Є діти, які з веління долі – від народження чи в силу трагічних обставин – не можуть бачити, чути або ходити. Діти, які не можуть вийти на вулицю без допомоги мами чи тата, діти, які малюють прекрасні картини і не можуть їх побачити, діти, які співають і зачаровують своїми піснями оточуючих, проте не можуть почути власного співу, діти прикуті до інвалідного візка. Але вони, всупереч проблемам здоров’я, творять, навчаються, працюють. Ми не в змозі дати їм втрачене, але нашими спільними зусиллями можемо допомогти знайти себе в житті, розкрити свої здібності, повірити у свої сили, в себе.

Баришівська районна державна адміністрація приділяє належну увагу створенню сприятливих умов для повноцінної життєдіяльності дітей з особливими потребами, комплексному задоволенню їх потреб у вихованні, навчанні, спілкуванні з ровесниками, творчому зростанню.

Яскравим прикладом цього є проведення щорічного фестивалю творчості дітей з особливими потребами “Повір у себе”.

Учасниками фестивалю є діти з особливими потребами, які мають досягнення у творчості та прагнуть вдосконалити свої вміння та навички.

Цього року і наші учні були учасниками цього фестивалю, де показали свої вміння та здібності. Моргун Ольга, Івасенко Марія, Кравченко Денис, Кравченко Данило, Кравченко Євген читали вірші, представляли свої вироби та малюнки. Протягом свята учні взяли участь у конкурсах та розважалися з аніматорами. Свято закінчилось нагородженням, всі діти отримали подарунки, грамоти та грошові нагороди. Батьки та діти отримали велике задоволення і були дуже вдячні організаторам свята.

Дивлячись на дітей та молодь з особливими потребами –задумаймося, чи маємо ми право здаватися та розчаровуватися в якихось дрібних проблемах і негараздах? Давайте все-таки вчитися в цих людей (які від нас не кращі та не гірші, а прості інші) терпіння, покірності та незгасимого прагнення жити, любити і творити.

/Files/images/matematika/DaaYoeDFnt8.jpg

/Files/images/matematika/5s_mohsGAas.jpg

/Files/images/matematika/I_iUjLuWj_o.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi