• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

2017-12-01

/Files/images/foto/icc-X6hEWLE.jpg

Здоров’я – одна з передумов (і результат) повнокровного, творчого щасливого життя. Показники міцного здоров’я – висока працездатність, творча активність, гарний настрій, радісне світосприйняття, гармонійний розвиток фізичних і духовних сил і якостей людини, інтересів і потреб

Турбота про зміцнення здоров’я школярів, формування засад здорового способу життя, вироблення в учнів поведінкової мотивації до збереження свого здоров’я – одне з головних завдань освітнього процесу.

1 грудня у всесвітній день боротьби зі СНІДом в Садовій ЗОШ І – ІІІ ступенів була проведена лінійка-застареження «Обери життя без СНІДу», організована виставка малюнків і плакатів «Скажемо СНІДу – НІ!». Для учнів 6 класу бібліотекар Матківська Л. В. провела огляд літератури «СНІД: подумай про майбутнє – обери життя!», а класні керівники – бесіди «Моє здоров’я в моїх руках». Учитель етики Прокопець Л. Ф. серед учнів 6 – 9 класів провела анкетування щодо обізнаності з питань ВІЛ/СНІДу.

Учасники проведених заходів одностайно прийшли до висновку, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах – найкращі методи профілактики СНІДу.

Життя – таке чудове, воно твоє. Не загуби його!

/Files/images/foto/XRpLcDw6TbE.jpg

/Files/images/foto/S3M_7PVXKIw.jpg

/Files/images/foto/JFM353crFNg.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi