День захисника Вітчизни

2017-10-13

/Files/images/tur_zlt/-7BZPemWIus.jpg

Споконвіку 14 жовтня люди відзначали християнське і народне свято – Покрова Пресвятої Богородиці. З 1999 року свято Покрови в Україні відзначається як День українського козацтва. З 2014 року згідно з наказом Президента України Петра Порошенка цей день визнано як День захисника України.

Навчальний тиждень в Садовій ЗОШ І – ІІІ ступенів почався з лінійки «Мужність і відвага крізь покоління». В кожному класі була проведена виховна година, присвячена історії України та історії українського війська. Шкільна бібліотека запросила всіх користувачів ознайомитись з книжковою виставкою «Україна на крутих зламах історії». Кращим учням школи було надане право покласти корзини квітів до Братської могили захисників Вітчизни, які загинули в роки Другої світової війни.

Вшановуючи традиції, 13 жовтня у нашій школі відбулися змагання «Ми –козаки! Гордість і слава держави!» до Дня захисника України.

Протягом дня лунали вітання та щирі побажання нашим хлопцям, у кожному класі дівчата привітали їх гарними словами, теплими побажанням та приємними сюрпризами.

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!

З Днем захисника України!!!

/Files/images/tur_zlt/Xrq4H2bSTqw.jpg

/Files/images/tur_zlt/2lUCzN3P4_8.jpg

/Files/images/tur_zlt/a7Bj583tTdU.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi