• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Сьогодні юнь збирається в дорогу дальню

Сьогодні юнь збирається в дорогу дальню

2017-06-27

/Files/images/travnya/Y7vxnlmUpLM.jpg

Червневий вечір підсумовує

Напружений навчальний рік –

Він є подіє чудовою

Для тих, хто зветься випускник.

І між майбутнім і минулим,

Дитинством і безмежжям мрій

Неначе міст, ми протягнули

Сьогодні вечір випускний.

Сьогодні ми зібралися з нагоди особливого свята. Свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Це свято зібрало сьогодні разом нашу дружню родину: учнів. вчителів, батьків, односельчан. Навчання в школі – невелика відстань в житті людини, але яка вона об’ємна! Незчулись, як за плечима залишилось дитинство, а на видноколі замайоріла юність. Новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов… Залишився позаду казково-незвіданий світ пізнання. Попереду самостійне життя у випускників Садової загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів:

Грицюка Дмитра, Каракоші Богдана, Криницького Олександра, Немоги Геннадія,Тітова Дмитра, Хоменко Валерії, Чаленка Костянтина, Шапочки Дмитра, Шаренка Євгенія.

Життя людині дається один раз. І жоден подих, жодне слово, зітхання, жодну посмішку не змінити і не повторити, не пережити вдруге. Перегорнуто сторінку дитячих літ, перед вами чистий аркуш. Заповніть його без помилок, так, як учили вас ми, ваші наставники. Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї і нехай поруч з вами крокують Віра, Надія і Любов.

Директор школи

Л. Ф. Прокопець

/Files/images/travnya/efHLLjsupRg.jpg

/Files/images/travnya/cXM7iKXJNEQ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi