Свято останнього дзвоника 2017

2017-05-26

/Files/images/travnya/Lr7SQkvAU5g.jpg

Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. 26 травня у Садовій ЗОШ І-ІІІ ступенів, як і повсюди в навчальних закладах України, пролунав останній дзвоник. Для одинадцятикласників він звучав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора: спочатку державна підсумкова атестація у формі ЗНО, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до обраних вузів.

На традиційне свято останнього дзвоника до школи завітали: голова Садівської сільської ради Ключка Василь Миколайович та директор ПрАТ “ Агрофірма Березанська птахофабрика” Слободянюк Сергій Миколайович. Прийшовши привітати молодь із початком дорослого життя, високоповажні гості , як люди справи, насамперед радили випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування та самореалізації. Тож вибирати треба такі спеціальності, в яких є потреба української економіки.

Щирі слова побажань лунали цього дня і від вчителів, учнів та їх батьків.Були і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих учнів та їх наставникам вручила директор школи Л.Ф.Прокопець.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвоник. Радість та смуток переповнюють серця школярів. Навчальні заняття у школі закінчилося. Попереду – веселі канікули, незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

/Files/images/travnya/gKS8p5FYIvE.jpg

/Files/images/travnya/oqTQxv14xIM.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi