100 років Українській революції

2017-04-11

/Files/images/travnya/fQyANdm0SJU.jpg

У 2017 р. Україна відзначає 100-річчя від початку Української революції 1917 – 1921 рр. Події того часу стали початком багаторічної боротьби українського народу за свою незалежність і свободу.

В Садовій загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів була проведена інформаційно-просвітницька загальношкільна лінійка «Українська революція: доба Центральної Ради». У шкільній бібліотеці організовано виставку «Сторінками Української революції», присвячену знаковим подіям і визначним постатям того часу, виставку творів В. Винниченка «Революціонер з душею прозаїка».

З метою національно-патріотичного виховання школярів, поглиблення знань учнів про події 1917 – 1921 рр., зосередженні уваги на актуальності ідей суверенності та соборності держави, її територіальної цілісності в квітні – травні передбачено проведення уроків «Хай буде Україна вільною», «Вірність історичній правді», «Покличемо пам'ять у свідки», перегляд фільмів «Українська революція і Центральна Рада», «Створення та діяльність Української Центральної Ради», «100 років Української революції – як починалась Центральна Рада».

Низький уклін і шана героїчним предкам від сьогоднішніх спадкоємців і продовжувачів українського державотворення.

/Files/images/travnya/0R-rDlRBLQ4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi