Подаруй воїнові свято

2016-12-15

/Files/images/matematika/m9sdoO2AI3k.jpg

Учні Садової загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів приєдналися до благодійної акції , що триває в Баришівському районі. Метою акції є збір і формування подарунків військовим у зону АТО до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят.

Тисячі бійців знаходяться в зоні бойових дій. Святий Миколай не може забути жодного з них.

Учні та вчителі школи зібрали «солодку» посилку для мужніх захисників України, написали листи-побажання, намалювали малюнки, виготовили сувеніри-обереги.

Посилка передана в пункт збору подарунків воїнам АТО – управління освіти, звідки зовсів скоро їх відвезуть на фронт волонтери Баришівського району.

Ще одну адресну посилку відправили нашому односельчанину, батьку учениці, колишньому випускнику Стрільцю Юрію Васильовичу, котрий несе військову службу в зоні АТО.

Нехай ця жорстока війна скоріше закінчиться. Нехай знову засяє мирне небо над нашою Україною і нехай усі чоловіки й хлопці скоріше повертаються додому живими і здоровими.

Шановні воїни!

Святий Миколай хай освятить Вас й благословить на добрії справи. Здоров’я, щастя, радості й добра Вам, захисники Української держави!

/Files/images/matematika/Jm-UzixlGoo.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi