Табір «Веселка» зачинив свої двері

2016-06-24

/Files/images/ol_t/SC0vSr01Ekg.jpg

24 червня 2016 року закінчилась відпочивальна зміна в пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» при Садовій ЗОШ І – ІІІ ступенів. Діти з великим задоволенням приходили кожен день в табір, де їх привітно зустрічали вихователі. Різноманітність форм та методів роботи сприяло розвитку спостережливості і творчої самостійності дітей, вихованню в них фізичної витривалості та інтересу до занять фізкультурою, зміцненню здоров’я, загартовуванню організму, зміцненню відносин у колективі, взаємовідповідальності, бажання брати активну участь у спільних справах: конкурсах, змаганнях, розважальних святах, трудових операціях, акціях, виставках, іграх, лінійках, екскурсіях.

Ми щиро вдячні депутатам Садівської сільської ради та сільському голові Ключці В. М. за виділення коштів для табору та нашим незмінним спонсорам, які допомогли в організації якісного відпочинку та харчування дітей: Ковтюх О. К., Козьку Г. В., Семеністу Я. Я., Нагірняк В. В., Денисенко Г. Г.

Табір «Веселка» зачинив свої двері. На жаль, нікому ще не вдавалося «спіймати» веселку. Вона справді невловима й недовговічна. Вона дарує радість лиш на мить, а потім швидко тане на очах, залишаючи почуття задоволення, легкої задуми з приводу швидкоплинності всього, що наважується радіти життю… Закінчилася зміна… До зустрічі, «Веселко», наступного року!

/Files/images/ol_t/5T5nCp8bXz8.jpg/Files/images/ol_t/b2hvXH8-Q1Q.jpg/Files/images/ol_t/P-SB8KLqLoI.jpg/Files/images/ol_t/4nE0dJkUAaM.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi