Відпочинок у таборі "Веселка"

2016-06-17

/Files/images/ol_t/riHHUL3NSLk.jpg

З метою організації дозвілля та відпочинку дітей у Садовій ЗОШ І – ІІІ ступенів працює табір з денним перебуванням "Веселка". Цого року в таборі мають можливість організовано відпочити 50 школярів. Особлива увага приділяється організації відпочинку дітей з соціально незахищених категорій, дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села. Кошти на харчування дітей в таборі виділила Садівська сільська рада (голова Ключка В. М.)

Робота в таборі розподілена за напрямками:

- загально табірні виховні, культурно – спортивні та розважальні заходи;

- робота з проведенням виховних та розважальних заходів у загонах;

- відпочинок.

Кожного дня проводиться організаційна лінійка.. На лінійці оголошується план роботи на день: як для всього табору, так і для окремих загонів. Проводиться нагородження найактивніших учнів грамотами табору та заохочувальними призами. Щоранку на лінійці лунають назви і девізи загонів, речівки, табірні пісні.

З метою зміцнення здоров’я школярів проводиться фізкультурно-оздоровча робота: щоденна зарядка, спортивні змагання, естафети.

Протягом зміни для дітей організовано розважальні програми: конкурси, вікторини, міні-концерти, спортивні та туристичні змагання. Після основного заходу влаштовується дискотека, де діти вивчають нові рухи та танцюють масові танці. Крім виховних заходів щодня у таборі проводяться заняття з безпеки життєдіяльності.

У кожному загоні обрано командира і заступника. Загони підготували свої девізи, намалювали емблему.

Крім загальнотабірних заходів, вихователі загонів проводять виховні бесіди, КВК, брейн – ринги та ігри.

/Files/images/ol_t/47qwQluOf60.jpg/Files/images/ol_t/9tN4Gwm-S0k.jpg/Files/images/ol_t/xugCbGNzyFQ.jpg/Files/images/ol_t/HRRGX2WrGgE.jpg/Files/images/ol_t/eyKjXEMPhlE.jpg

/Files/images/ol_t/3izFxkx54KM.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi