Випускний вечір

2016-05-30

/Files/images/kabneti/ibCSYPydAHw.jpg

Випускний вечір – це чарівне свято, свято, якого немає в жодному календарі, але усі пам’ятають і будуть пам’ятати той особливий день, коли отримали атестат і стали майже дорослими. А для шкільної родини - це свято прощання зі своїми рідними вихованцями.

28 травня 2016 р. шкільне подвір’я Садової ЗОШ І – ІІІ ступенів розквітло барвистими квітами, наповнилося щирими побажаннями та надіями на їх здійснення, адже шкільна родина виряджала у доросле життя своїх дітей, а їх цього року – чотирнадцять!

З вітальним словом до випускників звернулися директор школи Прокопець Л. Ф., класний керівник 11 класу Сахно Н. І., перша вчителька випускників Яксун О. М. та сільський голова Ключка В. М. Вони побажали випускникам бути справжніми громадянами своєї країни та ніколи не забувати рідної гімназії.

Серед випускників школи є золотий медаліст – Гученко Андрій. Похвальні грамоти «За особливі успіхи у вивченні окремих предметів» отримали Моренець Вероніка, Гученко Андрій.

Швидко пролетіти шкільні роки, але вони назавжди залишаться в душі кожного яскравими спогадами. Також про веселе шкільне життя будуть нагадувати і фотографії, переглядати які, безперечно, приємно кожному. Учителі намагалися кожного огорнути увагою та материнським теплом, та найбільше турботи проявляла, звичайно ж, класний керівник класу Сахно Надія Іванівна. Своїм вихованця вона побажала світлої дороги, любові, успіхів, уміння цінувати кожну хвилину життя, бути щасливими та успішними. У знак вдячності випускники подарували вірші, присвячені вчителям, та пісню. А на останок всіх присутніх зачарував мелодійний вальс, який з майстерністю виконали наші випускники.

/Files/images/kabneti/lWskeeh3GC0.jpg/Files/images/kabneti/lQLeatPTML0.jpg/Files/images/kabneti/DUeFc3x16Z0.jpg/Files/images/kabneti/_IA0mljdc60.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi