Тиждень художньо-еститчних наук

2016-04-25

/Files/images/1veresnya/DSCN3928.JPG

З 18 по 23 квітня 2016 року в Садовій загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів проходив тиждень художньо-естетичних наук.

Яку роль у нашому житті відіграє музика? Вона творить дива: поліпшує настрій, виховує, лікує… Вона гармонія буття, найвища злагодженість в усьому. І в цьому впевнилися учні 5 класу, коли крокували з її величністю Пані Грою від одного до іншого захоплюючого музичного конкурсу. Хочеться відмітити найактивніших учасників команди «Скрипічний ключ» Солодку Жанну, Глушака Олександра, Анохіну Анапстасію, Рибальченко Юлію, Козько Анну, Моргун Ольгу, Грицюк Діану.

Пісня – душа народу, безмежне поле, засіяне зерном історії, заквітчане людськими надіями. Вона пахне весняними дощами, запашними чорнобривцями, маминими долонями.

Переможцями у музичній вікторині для учнів 6 класу стала команда «Квартет» (Повх Б., Насташевський Д., Євпак Н., Манагаров М.). Молодці! Так тримати!

У конкурсі кросвордів «Ерудити музичного мистецтва» учні 7 класу показали гарні знання, злагоджену гру, а згрупованість і цілеспрямованість допомогли команді «Бітлз» здобути перемогу. Вітаємо найактивніших: Грія М., Попову А., Стесель А., Кравченко А., Видренка М., Сударенко В., Купрія Б., Ярмолу А.. Нових вам звершень і досягнень.

Справжня музика здатна передаватисяід серця до серця, викликати в людині найтонші, піднесені почуття. Це зрозуміли учні 8 класу коли подорожували сторінками усного журналу «О, музико в твій світлий храм іду…»

Активні учасники Биба О., Насташевська В., Маховська В., ФІль Т., Івах О., Якобчук О.

Мистецькі посиденьки «Чарівний світ пензля», «Мистецька мозаїка», гра «Щасливий випадок» та виставка дитячих малюнків «Світ очима дітей» - це ті заходи, що були проведені з метою виховання любові до мистецтва, прищеплення потягу до творчості, до постійного пошуку прекрасного. Адже саме за допомогою мистецтва можна висловити любов до рідної землі, оспівати все, що навіки залишається найдорожчим, і передати свої почуття іншим людям.

Бажаємо подальшого мистецького натхнення усім, усім, хто прагне виразити свої думки через малюнок. Творчої фантазії вам і нових звершень!

/Files/images/aaa/DSCN3937.JPG/Files/images/1veresnya/DSCN3941.JPG/Files/images/1veresnya/DSCN3839.JPG/Files/images/1veresnya/DSCN3849.JPG/Files/images/1veresnya/DSCN3936.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi