Тиждень книги

2016-04-25

/Files/images/1veresnya/mZmWeA2Wahc.jpg

Її Величність книга… Одне з найдивовижніших чудес світу, створених людиною, яка впродовж багатьох століть захоплює, дивує, навчає свого творця. Людина створила такі надзвичайні види мистецтва як музика, живопис. Але тільки книга виражає людину повністю: від найменших і найтонших душевних порухів до її всесвітніх діянь.

З метою популяризації книги, залучення учнівського колективу до бережного ставлення до книг, виховання у школярів поваги до людей, які їх створили, відповідальності за правильне і раціональне використання книг, виховання в учнів вдумливого читання та любові до художнього слова та з метою заохочення до систематичного читання щороку у Садовій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проводиться Тиждень книги «Книга – носій інформації, основа освіти й творчості».

Бібліотекою нашої школи проведено ряд заходів, метою яких було патріотичне виховання підростаючого покоління та сприяння її інноваційному розвитку.


Усі заходи, які були проведені в рамках Тижня книги, сприяли активізації творчої діяльності дітей, їх духовному та емоційному збагаченню, вихованню любові до рідного краю, до нашого села, до своєї культурної спадщини.

/Files/images/1veresnya/sva9UK2tArM.jpg/Files/images/1veresnya/L75l_0B0BSA.jpg/Files/images/1veresnya/j4wHopJZyYU.jpg/Files/images/1veresnya/f1D6N5bC0Rg.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi