Свято весни в 5 класі

2016-03-09

/Files/images/1veresnya/DSCN3649.JPG

Весна! Вже сама згадка про неї будить у серці щемну радість і тривогу!.Весна! Недаремно вона жіночого роду. Вона – пробудження, початок, здійснення найкращих мрій і сподівань. Вона – наша радість і любов. Все те, що ми бачимо у Матері, жінці, сестрі, подрузі. Весна і жінка, весна і Мати – це краса і любов, мир і радість. Це вічність нашого життя.

Мамо! Немає милішого слова,

Ти ж бо життя і творіння основа!

4 березня 2016 року у 5 класі класним керівником Кравченко А. І. було проведено родинне свято «Весняночка-паняночка»

Діти сердечно вітали своїх мам, сестер, подруг з весняним святом. Багато пісень, приємних вітань, віршованих творів та гумористичних сценок запропонували учні гостям. Дуже сподобалися мамам сувеніри-листівки та квіти подаровані донями та синами з вдячністю та любов’ю. Не залишились без подарунків і дівчатка. Хлопчики класу звернулися до них з віршованими вітаннями, а сценка «Наш Вова» звеселила усіх присутніх. Подарунки – енциклопедії, допоможуть дівчаткам одержати новий багаж знань!

Дві команди «Пані Весна» (мами) та «Весняночка-паняночка» (дівчатка) були запрошені до участі у веселих та цікавих конкурсах :»Інтелектуальна розминка», «Читаю твої думки», «Що сховано у скриньці?», «Жіноча зброя – віник та язик», «Я у світі всіх миліша».

На завершення свята, як подарунок від хлопців, які об’єктивно визначали переможців конкурсів, усі учасники свята були запрошені скуштувати і оцінити кулінарний дебют хлопців – власноруч спечений торт. З апетитом і радістю смакували діти фрукти, соки, солодощі, що приготували батьки класу до «солодкого» святкового столу.

Завершилося свято. Залишаться у згадці веселі. приємні хвилини спілкування з найріднішими людьми. Лунає пісня «Бажаємо щастя» і діти ще раз звертаються до тих, кому завдячують життям. Дорогі, мами! Хай міцніє ваше здоров’я з кожним днем, а роки життя не знають меж. Хай у сім’ях живе щастя і радість, а на роботі – творчий успіх і натхнення. Хай діти ваші і онуки ростуть здоровими і щасливими на втіху вашу і славу людську! Ви найкращі! Ми дуже вас любимо!

/Files/images/fotokonkurs/DSCN3631.JPG

/Files/images/fotokonkurs/DSCN3630.JPG

/Files/images/fotokonkurs/DSCN3626.JPG

/Files/images/fotokonkurs/DSCN3613.JPG

/Files/images/fotokonkurs/DSCN3610.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi