• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Класна година присвячена Дню Збройних Сил України

Класна година присвячена Дню Збройних Сил України

2015-12-04

/Files/images/vdmnniki/DSCN1512.JPG

Сприяти пробудженню бажання вивчати історію своєї держави, Української армії, виховувати любов і шану до України, берегти її традиції, дбати за майбутнє країни — це мета виховного заходу, що був проведений у 5 класі. Свято, що проходило у вигляді турніру-змагання, було присвячене Дню Збройних Сил України.

Усі конкурси: “Інтелектуальний”, “Прояви творчість”, “Компліменти”, “Збери слово”, “Самий уважний”, “Майстри на всі руки”, “Портрет подруги”, “Допоможи другу” біли змістовними і цікавими. Дівчатка привітали хлопців і подарували їм пісню, танець, вірші, красиві і корисні подарунки.

Діти впевнилися у тому, що нема важливішого покликання, ніж захищати святі цінності свого народу. Нема нічого героїчнішого, ніж віддати життя за свою віру і Батьківщину. Учні зрозуміли, що в цей нелегкий для України час ми змогли згуртуватись. Наша ціль — перемога і ми впевнено до неї йдемо. А Українська Армія — це патріотизм, любов і честь. Так було, є і буде.

Особливо урочисто звучали, як підсумок, слова-висновок, слова-подяка;

За нашу рідну Україну,

Що зберегли за всі віки -

Низькій уклін і тричі “Слава!”

Українські захисники

А ще учні 5 класу вітають солдат і офіцерів Збройних Сил України, що гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Бажають: добра, родинної злагоди, здоров'я, щастя, нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові.

/Files/images/vdmnniki/DSCN1530.JPG /Files/images/vdmnniki/DSCN2693.JPG/Files/images/vdmnniki/DSCN2645.JPG/Files/images/vdmnniki/DSCN2638.JPG/Files/images/vdmnniki/DSCN2634.JPG/Files/images/vdmnniki/DSCN2630.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi